#INFORMATIE

Ouder(s)/verzorger(s)

Wij willen dat iedere jongere een kansrijke toekomst tegemoet gaat. Tegenwoordig hebben jongeren te maken met een hoop uitdagingen. Dit maakt het soms lastig om hen de hulp te bieden die ze nodig hebben. Het belangrijkste is: blijf in gesprek. Kom je er toch niet uit en heb je wat bijsturing nodig? Neem dan contact op met een van de professionals of met jongerenwerk. Zij staan klaar voor al jouw vragen.

#JONGERENWERK - SURPLUS

Jongerenwerk van Surplus is er voor alle jongeren in Oosterhout. Wij komen in contact op verschillende manieren: we gaan op straat in gesprek en komen langs op scholen voor voorlichting en leuke activiteiten. In ons jongerencentrum Oosterhout kun je lekker chillen & gamen. Je bent welkom met lichte (hulp)vragen zoals het vinden van een passende opleiding of zwaardere vragen zoals schulden. We helpen je hiermee en verwijzen je door naar de juiste partij. Ook voor vragen van ouders staan we klaar!

#JONGERENWERKERS

Corinne Koers

Djoy

06-20450781

Corinne Koers

Kevin

06 38213077

Corinne Koers

Esmee

06-39252487

Corinne Koers

Jamie

06-12472977

#MOOVE

MOOVE is een organisatie van sportcoaches die allerlei sportactiviteiten organiseert voor Oosterhouters. MOOVE werkt zowel wijkgericht als stedelijk, zodat overal verbindingen kunnen worden gelegd. Wij faciliteren een veilig sport- en beweegaanbod voor jeugd van alle leeftijden in Oosterhout en geloven in de kracht van een gezonde omgeving. Ga naar InOosterhout en maak kennis met een uitgebreid aanbod sportieve en creatieve activiteiten in verschillende wijken en locaties in Oosterhout!

#JONG

JONG is onderdeel van de gemeente Oosterhout en zet zich in voor jongeren. Dat doen we door jongeren te bevragen over belangrijke thema’s en in gesprek te gaan, maar we organiseren ook activiteiten en ontvangen schoolklassen voor Democracity. JONG heeft ook een subsidie: zapbudget JONG, waarmee je geld kunt krijgen voor het uitvoeren van jouw idee of activiteit. Dus wil jij meedenken met de gemeente of meedoen aan een activiteit? Volg ons op @jonginoosterhout of check de site!

#JEUGDBOA'S

Ik ben Vita Vermunt, 22 jaar en vier jaar Jeugdboa in Oosterhout. Samen met de andere jeugdboa´s ben ik er voor alle jeugd in Oosterhout. We monitoren en signaleren situaties en reageren op meldingen uit de buurt. Wij zijn er om de verbinding met alle jongeren in Oosterhout aan te gaan: als jeugdboa´s kennen we jongeren en jongeren kennen ons. We zijn er om jouw vragen te beantwoorden en investeren altijd in duurzame relaties. Neem elk moment contact met ons op via ons Instagramaccount!

#YOUCHOOSE0162 #YOUCHOOSE0162 #YOUCHOOSE0162 #YOUCHOOSE0162 #YOUCHOOSE0162
#YOUCHOOSE0162 #YOUCHOOSE0162 #YOUCHOOSE0162 #YOUCHOOSE0162 #YOUCHOOSE0162
#YOUCHOOSE0162 #YOUCHOOSE0162 #YOUCHOOSE0162 #YOUCHOOSE0162 #YOUCHOOSE0162
#YOUCHOOSE0162 #YOUCHOOSE0162 #YOUCHOOSE0162 #YOUCHOOSE0162 #YOUCHOOSE0162

#MELDMISDAADANONIEM!

Wil je melding maken van een mogelijk gevaarlijke situatie? Dan kun je terecht bij Meld Misdaad Anoniem. Dit is het onafhankelijke meldpunt waar je anoniem informatie kunt geven over iemand die illegale handelingen verricht. Jouw anonimiteit staat hierbij altijd centraal. Door melding te maken lever je een bijdrage aan de veiligheid in jouw eigen omgeving.

#PARTNERS