HEY STRIJDER! DOE JE MEE?

MELD JE AAN VOOR DE WEKELIJKSE ACTIVITEITEN EN ONTWIKKEL JOUW SKILLS!

#YouChoose

YouChoose Oosterhout geeft jou de kans om je talenten te ontdekken en jezelf te ontwikkelen tot een echte pro, net als onze ambassadeurs. Doe mee aan een van de activiteiten en laat zien wat je kunt! Check de kalender om te zien wat er te doen is in jouw wijk.

"WINNAARS HEBBEN EEN PLAN,
VERLIEZERS EEN EXCUUS"

ONZE AMBASSADEURS

Rodney

Rodney van Oossanen is geboren in Rotterdam, maar op jonge leeftijd naar Oosterhout verhuisd. Zelf was hij echt een jongen van de straat. Sinds zijn 11e doet hij al aan vechtsport. Hij begon met Taekwondo en vanaf zijn 19e startte hij met kickboksen. Rodney heeft zelfs het hoogste niveau bereikt in deze sport. Vanaf zijn 33e jaar begon hij met zijn eigen sportschool genaamd "Rodney's Gym". Deze uit de hand gelopen hobby is een serieuze onderneming geworden, waar dagelijks vele jongeren hun energie kwijt kunnen. In 2019 verhuisde zijn sportschool ook naar zijn oude buurt (De Donkenbuurt) waar hij vele voetstappen heeft liggen. Zijn doel is nu om zo veel mogelijk jongeren de juiste skills te leren en hun energie op een positieve manier te laten gebruiken. Voor degene die een stapje verder willen is er voldoende ruimte om te ontwikkelen naar een echte wedstrijdvechter! Iedereen (met of zonder ervaring) is welkom bij Rodney's Gym. Zijn motto is dan ook; vecht op een positieve manier voor je toekomst!

Rodney

Chanlex

De 16-jarige Chanlex Bahaty is geboren en opgegroeid in Oosterhout. Vanaf jonge leeftijd wilde hij al op voetbal, en op zijn 11de begon hij zijn voetbalcarrière bij TSC Oosterhout. Al snel viel zijn talent op en werd Chanlex gescout door FC Den Bosch, waar hij 1 jaar heeft gespeeld. In 2022 kreeg hij de kans om te starten bij jeugd PSV, deze kans kon hij natuurlijk niet laten liggen! Dit seizoen heeft hij al 12 wedstrijden gespeeld en 5 doelpunten binnen gehaald. Chanlex wil jongeren naar het juiste pad leiden en hen inspireren om hun dromen achterna te gaan!

Chanlex

Tamara

Tamara vond haar passie voor dans al op jonge leeftijd. Ze kon niet wachten om met dansen te beginnen en is er ook nooit meer mee gestopt. Niet zo gek dat ze na het behalen van haar middelbare schooldiploma niets liever wilde dan een dansopleiding volgen, een plan B was er niet! Dans is niet alleen haar passie en beroep, maar ook haar leven. Met haar jarenlange ervaring besloot ze daarom in 2009 om haar eigen dansstudio op te richten: De Dansfabriek. Ze startte De Dansfabriek in haar eentje, maar inmiddels heeft ze een mooi team van docenten naast haar staan. Ze heeft geen moment spijt gehad van de beslissing om haar droom achterna te gaan. Ze geniet er van om haar kennis en creativiteit dagelijks te delen met haar leerlingen en hoopt dit nog lang te mogen doen.

Tamara
#YOUCHOOSE0162 #YOUCHOOSE0162 #YOUCHOOSE0162 #YOUCHOOSE0162 #YOUCHOOSE0162
#YOUCHOOSE0162 #YOUCHOOSE0162 #YOUCHOOSE0162 #YOUCHOOSE0162 #YOUCHOOSE0162
#YOUCHOOSE0162 #YOUCHOOSE0162 #YOUCHOOSE0162 #YOUCHOOSE0162 #YOUCHOOSE0162
#YOUCHOOSE0162 #YOUCHOOSE0162 #YOUCHOOSE0162 #YOUCHOOSE0162 #YOUCHOOSE0162

@YOUCHOOSE.OOSTERHOUT

Volg onze socials voor de activiteiten!

Instagram TikTok