HEY STRIJDER! DOE JE MEE?

MELD JE AAN VOOR DE WEKELIJKSE ACTIVITEITEN EN ONTWIKKEL JOUW SKILLS!

#YouChoose

YouChoose Almelo geeft jou de kans om je talenten te ontdekken en jezelf te ontwikkelen tot een echte pro, net als onze ambassadeurs. Doe mee aan één van de activiteiten en laat zien wat je kunt! Check de kalender om te zien wat er te doen is in jouw wijk.

"JE KLEURT JE TOEKOMST ZELF"

ONZE AMBASSADEURS

Simpel

Sam Vosman werd geboren in Utrecht maar groeide op in Almelo omdat zijn vader hier vandaan komt. Tijdens zijn middelbare schoolperiode ontdekte hij door te experimenteren met kunst en muziek zijn passie voor rap. Het begon met het schrijven van teksten en rappen met vrienden. Toen hij zijn rapteksten online plaatste in 2019 trok dit al snel de aandacht van verschillende platenlabels, die hem vroegen teksten te schrijven voor hun artiesten. Na dit enkele maanden gedaan te hebben besloot hij zelf de stap te zetten naar een rapcarrière. Samen met vrienden bouwde hij een eigen studio en begon hij serieus muziek te maken. In 2021 sloot hij zich aan bij een platenlabel en in 2022 bracht hij zijn eerste officiële muziek uit als rapper onder de naam Simpel. Door het uitbrengen van eigen muziek zijn er andere dingen op zijn pad gekomen waardoor hij Inmiddels zijn eigen platenlabel gestart is, genaamd: Simpel Records, waarmee zijn langgekoesterde dromen langzaam beginnen uitkomen.

Amb1

Martijn

Martijn Sak werd geboren in Heerlen, maar is al een aantal jaar street-art kunstenaar in Almelo en Twente. Onder de artiestennaam "MRTN.TAIN" brengt hij met zijn muurschilderingen kleur in de steden Almelo, Hengelo en Enschede. “Ik ben eigenlijk gewoon nooit helemaal gestopt met kleuren en tekenen,” zegt Martijn, en dat is volgens hem de reden dat hij van zijn hobby zijn werk kon maken. “Je moet altijd bezig blijven met wat je graag doet, zelfs als je jezelf soms moet pushen omdat je niet direct tevreden bent met het resultaat.” De kunst van Martijn vind je niet alleen in het stadscentrum en op overheidsgebouwen, maar ook in de achtertuinen en kamers van mensen die een vleugje kleur willen toevoegen. Van elektriciteitskasten tot babykamers en imposante bedrijfsgevels, voor Martijn is alles een mogelijk tekenblad. ”Als ik terugkijk en tevreden blijf met wat ik heb gemaakt, geeft dat me de motivatie om mijn volgende muur nog mooier te maken.” Als ambassadeur voor YouChoose Almelo wil hij vooral jongeren inspireren om altijd bezig te blijven met wat ze graag doen en waar ze goed in willen worden. "Wat mensen 'talent' noemen, komt vooral neer op oefenen, doorzetten en je eigen creatieve pad volgen."

Amb2

Sem

Sem Scheperman is geboren en opgegroeid in Holten. Het was altijd al zijn droom om voetballer te worden. Als kleine jongen begon hij bij VV Holten en stroomde daarna door naar FC Twente, waar zijn talent opviel en hem een plek bezorgde in de gezamenlijke jeugdopleiding van FC Twente en Heracles Almelo. Als middenvelder scoorde hij zijn eerste doelpunt in het betaald voetbal tijdens een uitwedstrijd tegen FC Dordrecht. In 2022 tekende Sem zijn eerste contract bij Heracles en op 11 mei dat jaar maakte hij zijn debuut in de Eredivisie. Door Sems doorzettingsvermogen en de kansen die hij krijgt, komen zijn dromen uit. Als ambassadeur voor YouChoose Almelo zet hij zich in om jongeren in Almelo te motiveren om zich te richten op hun talent en alle kansen die op hun pad komen met volle overtuiging aan te grijpen!

Amb3
#YOUCHOOSE0546 #YOUCHOOSE0546 #YOUCHOOSE0546 #YOUCHOOSE0546 #YOUCHOOSE0546
#YOUCHOOSE0546 #YOUCHOOSE0546 #YOUCHOOSE0546 #YOUCHOOSE0546 #YOUCHOOSE0546
#YOUCHOOSE0546 #YOUCHOOSE0546 #YOUCHOOSE0546 #YOUCHOOSE0546 #YOUCHOOSE0546
#YOUCHOOSE0546 #YOUCHOOSE0546 #YOUCHOOSE0546 #YOUCHOOSE0546 #YOUCHOOSE0546

@YOUCHOOSE.almelo

Volg onze socials voor de activiteiten!

Instagram TikTok