Pagina Header

Weet jij dat het verboden is om wapens te bezitten of te gebruiken. Heb jij een steekwapen waar je vanaf wil, maar weet je niet goed wat je ermee moet doen? Dit is hét moment om de juiste keuze te maken. YouChoose!

De politie heeft van 11 tot en met 17 oktober wapeninleveractie. Dan kan jij je steek-, stoot- of slagwapen inleveren op het politiebureau. Je kunt ze dan anoniem en zonder consequenties afgeven. Ook als je niet uit Den Haag komt, mag je een steekwapen komen inleveren. Heb je een vuurwapen? Meldt het dan via 0900-8844. De politie komt het wapen dan thuis bij je ophalen in burgerkleding.

Kijk ook op:
www.vraaghetdepolitie.nl
www.rechtvoorjou.nl

UPLOAD JOUW SKILLS

Den Haag show your skills! DM voor 15 april een video van max. 30 sec naar @youchoose.nl op instagram, waarin jij jouw talent laat zien. Of dit nu kickboksen, voetbal of iets anders is. De tofste video maakt kans op een cheque van €1.000,- euro die je kunt besteden aan een masterclass.

Upload Banner

REPORTAGE

In deze driedelige serie onderzoekt YousToub in zijn stad waarom jongeren steekwapens dragen. Waar komt dit vandaan?
Benieuwd? Check alle afleveringen.

INFORMATIE

ACTIVITEITEN

MATERIALEN

Download hier het campagnemateriaal - in pdf-formaat - om bekendheid te geven aan de campagne YouChoose van de gemeente Den Haag.

DOWNLOAD

ORGANISATIE

Deze campagne is onderdeel van de Aanpak Schoolveiligheid en het Haags actieplan wapens en jongeren van de gemeente Den Haag.

YouChoose Logo
CONTACT
Copyright Soapbox B.V. 2024